Ontdek Dubai
Nieuw: Ontdek Dubai Magazine Bekijken

Big Bus Tour tickets DubaiNet zoals in vele grote, internationale steden kun je ook in Dubai met een zogenaamde Hop On Hop Off bus door de stad reizen. Dubai is geografisch gezien een langgerekte stad waarbij goed vervoer essentieel is. De open dubbeldekker bus is daarom een ideale oplossing om zoveel mogelijk van het Emiraat te zien.

Overige tickets ➔

Prijs
Cijfer
Reviews

Populaire tickets

Je kunt ook individuele tickets bestellen voor de verschillende bezienswaardigheden en attractieparken in Dubai. Bekijk hieronder een aantal populaire tickets.

 • Stadstour Dubai

  Stadstour Dubai

 • Vervoersmiddelen huren

  Vervoersmiddelen huren

 • Burj Khalifa tickets

  Burj Khalifa tickets

Met de Hop On Hop Off bus kun je naar alle bijzondere, indrukwekkende, opmerkelijke en bovenal unieke bezienswaardigheden die deze bijzondere vakantiebestemming biedt. Je kunt via Ontdek Dubai.NL als je toegangskaartjes en entreetickets voor de Hop On Hop Off bus en brengt je door middel van een stadstour / citytour naar de leukste bestemmingen van Dubai.

Met de tickets die je hier kunt bestellen kun je op verschillende tijdstippen op de dag meerijden. De busrit is geschikt voor het hele gezin en je kunt zelf kiezen uit welke van de 40 attracties je gaat bezoeken. De toegangskaartjes voor de Hop On Hop Off bus in Dubai zijn entreebewijzen voor verschillende activiteiten inbegrepen. De kaartjes voor de deze handige busrit zorgen ervoor dat je door het hele Emiraat van oost naar west kunt reizen en tegelijkertijd niets hoeft te missen van alle bijzondere bezienswaardigheden in Dubai.

Hop On Hop Off tickets

Hieronder is het overzicht te vinden van de verschillende Hop On Hop Off bus tickets die je in Dubai kunt gebruiken. De tickets kunt je veilig en gemakkelijk via creditcard betalen zijn verkrijgbaar in een 48uurs en 72uurs variant.

 

Voordelen online tickets bestellen

Door je entreebewijzen voor de Hop On Hop Off bus online te bestellen, geniet je van een groot aantal extra voordelen:

 • Geen rijen - Je hoeft niet in de rij te staan, maar loopt zo door met je tickets in je hand!
 • Een unieke manier om Dubai te ontdekken!
 • Veel waarde voor je geld - een geweldige tijd op vakantie is veel waard!
 • Zorgeloos - lekker zorgeloos op vakantie gaan!
 • Geen rijen - Je hoeft niet in de rij te staan, maar loopt zo door met je tickets in je hand!
Zoeken