Ontdek Dubai
Nieuw: Ontdek Dubai Magazine Bekijken

Ferrari World Abu Dhabi TicketsAbu Dhabi is vanuit Dubai prima te bereiken en daarom is een bezoek aan Ferrari World Abu Dhabi een aanrader! Dit attractiepark/pretpark is helemaal naar het idee en in de stijl van het iconische Italiaanse automerk Ferrari gebouwd.

Overige tickets ➔

Prijs
Cijfer
Reviews

9,6930 reviews
Vanuit Dubai: dagtour Abu Dhabi met Ferrari World-ticket
Vanuit Dubai: dagtour Abu Dhabi met Ferrari World-ticket
10 uren
920 reviews
Dubai: Sheikh Zayed Moskee & Ferrari World Toegang met Transfer
Dubai: Sheikh Zayed Moskee & Ferrari World Toegang met Transfer
8 uren
00 reviews
Dubai: Ferrari F8 Tributo 2022 zelfrijdende dag
Dubai: Ferrari F8 Tributo 2022 zelfrijdende dag
1 dag

Populaire tickets

Naast een bezoek aan Ferrari World Abu Dhabi kun je ook tickets, toegangskaartjes en andere entreebewijzen online bestellen voor bezienswaardigheden en activiteiten in Dubai en de overige Emiraten.

 • Dubai naar Abu Dhabi

  Dubai naar Abu Dhabi

 • Quad of buggy rijden

  Quad of buggy rijden

 • Vervoersmiddelen huren

  Vervoersmiddelen huren

Via Ontdek Dubai.NL kun je voordelig en veilig je entreetickets en kaartjes voor Ferrari World Abu Dhabi online bestellen. In aantal gevallen is het vervoer zelfs inbegrepen bij de tickets.

Je kunt hier zelfs tickets en toegangskaartjes kopen om met een watervliegtuig naar Abu Dhabi te vliegen!

Ferrari World bezoeken

Als je naar Ferrari World Abu Dhabi gaat dan moet je zeker weten een een rit maken in de snelste achtbaan ter wereld, genaamd de Formula Rossa. In deze achtbaan met een maximale hoogte van 58 meter, wordt een snelheid behaald van 240 kilometer per uur! Voor de echte Formule 1 liefhebbers is dit een ervaring om nooit te vergeten!

Het Ferrari attractiepark is voor het hele familie geschikt, want naast het pretpark is er ook een Ferrari museum waar veel oude en nieuwe Ferrari's te bewonderen zijn. In het attractiepark zelf zijn verder ook attracties te vinden die voor jong en oud geschikt zijn. Je kunt een bezoek aan Ferrari World Abu Dhabi natuurlijk goed combineren met een stadsbezoek aan de stad Abu Dhabi. Je kunt hier combinatie stadstour tickets bestellen zodat je de belangrijkste bezienswaardigheden zult bezoeken.

Ferrari World tickets

Hieronder vind je het overzicht van alle Ferrari World tickets en toegangskaartjes die je goedkoop via Ontdek Dubai.NL kunt bestellen. Bij een aantal entreetickets kun je ook een citytour door Abu Dhabi boeken zodat je een hele dag in dit andere geweldige Emiraat kunt besteden.

 

Voordelen online tickets bestellen

De tickets voor Ferrari World kun je het beste voor je vakantie bestellen. Ontdek Dubai.NL zet een aantal voordelen op een rij:

 • Geen rijen - Je hoeft niet in de rij te staan, maar loopt zo door met je tickets in je hand!
 • Bespaar tijd - Door je tickets online te boeken of je reservering te maken, hoef je dit tijdens je vakantie niet meer te regelen.
 • Veel waarde voor je geld - een geweldige tijd op vakantie is veel waard!
 • Ultieme beleving - een ticket hiervoor is een ongekende beleving!
 • Je vervoer is gelijk geregeld.
Zoeken