Dubai

Zoeken

Met Emirates van Dubai naar Panama stad vliegen: de langste vlucht ter wereld!

13-08-2015 | Nu.nl

Vliegmaatschappij Emirates gaat binnenkort een aantal nieuwe bestemmingen toevoegen, waaronder de langste vliegafstand ter wereld! Je vliegreis begint in Dubai en eindigt in Panama Stad waardoor deze vlucht maar liefst 17 uur en 35 minuten duurt!  

Lees verder....


Langste skipiste ter wereld (1,2 km), grootste ijsbaan en fontein worden gebouwd in Dubai

04-08-2015 | Nu.nl

Dubai staat bekend om de verschillende records die gevestigd worden. Daarnaast staat Dubai ook o.a. bekend om het feit dat je midden in de woestijn kunt skiën of snowboarden in Ski Dubai. Deze twee feiten worden nu gecombineerd doordat vandaag is aangekondigd dat de langste skipiste ter wereld en de grootste ijsbaan ter wereld in Dubai gebouwd zullen worden.

Lees verder....


SC Cambuur onderneemt juridische stappen tegen voetbalclub Al Wasl uit Dubai

01-08-2015 | Fcupdate.nl

SC Cambuur gaat juridische stappen ondernemen tegen de voetbalclub Al Wasl uit Dubai na het afzegging van de oefenwedstrijd die op vrijdag 31 juli zou plaatsvinden. Het is nog steeds onduidelijk waarom de club heeft afgezegd.

Lees verder....


Dubai krijgt 10 nieuwe voetgangersbruggen

01-08-2015 | Nu.nl

Er worden 10 nieuwe voetgangersbruggen in Dubai gebouwd om het voetgangersverkeer beter te laten doorstromen en ongelukken bij het oversteken van de drukke wegen te voorkomen.  

Lees verder....


Schiphol vrachtvervoerder Aviapartner overgenomen door Dnata uit Dubai

29-07-2015 | Nu.nl

Een van de grootste leveranciers van diensten voor de luchtvaart neemt Aviapartner op Schiphol over en is daarmee wereldwijd actief op 26 luchthavens en goed voor het vervoer van 2 miljoen ton vracht 

Lees verder....


Daredevil beklimt de 101 Marina wolkenkrabber in Dubai en hangt als 'human flag'

29-07-2015 | Dailymail.co.uk

Op 400 meter boven de grond hangt de 24-jarige freerunner als een menselijke vlag aan de bouwconstructie van het hoogste woontoren ter wereld. 

Lees verder....


Brand in haven Jebel Ali in Dubai is onder controle

13-07-2015 | Standaard.be

In de Dubai Creek of Khor heeft op maandag 13 juli een grote brand plaatsgevonden waarbij 1 gewonde is gevallen. De brand in de creek die dwars door het centrum van Dubai loopt is ontstaan in een van de boten die in de haven lag en sloeg daarna over naar drie naastgelegen boten. Door de grote rookontwikkeling was de brand in de wijde omtrek te zien en dat werd ook op Twitter opgemerkt.

Lees verder....


Dubai krijgt een compleet 3D geprint kantoorgebouw

03-07-2015 | Telegraaf.nl

In Dubai wordt een compleet kantoor gebouwd door middel van een 6 meter hoge 3D-printer. Het gebouw krijgt een oppervlakte van 200 vierkante meter en zal gebouwd worden vlakbij het Museum of the Future in Dubai.

Lees verder....


 

Ontdek Dubai.NL

Openen