Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

At.Mosphere - het hoogste restaurant in de wereldDineren in de lucht is nu mogelijk!

In Dubai heeft een restaurant genaamd Atmosphere geopend op 422 meter hoogte op de 122e verdieping van hoogste gebouw ter wereld, de Burj Khalifa.

Atmosphere is "een van de meest luxe restaurants en een lounge ervaringen in de wereld,"zegt de Emaar Hospitality Group, een dochteronderneming van projectontwikkelaar Emaar.

Verdeeld over twee verdiepingen biedt's werelds hoogste restaurant tafels voor meer dan 210 gasten en beschikt het over een ruime aankomst lobby,prive-eetkamers en open kookeilanden.

Naast appartementen, kantoren en het, door de Italiaanse ontwerper Giorgio Armani's ontworpen, hotel heeft het gebouw een observatieplatform op de 124e verdieping, dat geopend is open voor bezoekers.

Emaar heeft 1,5 miljard dollar uitgegeven aan de toren, vernoemd naar de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) president Sheikh Khalifa bin Zayed al-Nahayan, die te hulp schoot voor Dubai dat werd getroffen door de wereldwijde financiële crisis.

Olierijke Abu Dhabi doneerde een reddingslijn van 10 miljard dollar, bovenop hetzelfde bedrag dat de VAE Centrale Bank toekende, om de zwaar schuldenlast van Dubai's staatsondernemingen in 2009 uit te kopen.

Dineren in Dubai

Via Ontdek Dubai.NL kun je verschillende reserveringen boeken om bijzonder en exclusief te kunnen dineren in Dubai.


Warning: mysqli_fetch_array() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/vhosts/ontdekdubai.nl/httpdocs/components/com_jumi/files/GYG/views/previews.php on line 21

Bezienswaardigheden in Dubai

Special: hotels in Dubai

Goedkope hotels in Dubai Goedkope hotels in Dubai ➔

Keuze uit 2 of 3 sterren hotels voor goedkope hotels in Dubai

Strand hotels in Dubai Strand hotels in Dubai ➔

Hotels aan het strand van Dubai voor een heerlijke vakantie!

Hotels bij vliegveld Dubai Airport Hotels bij Dubai Airport ➔

Hotels in de buurt van vliegveld Dubai International Airport